Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kotimainen SensiDo -värisarja

SensiDO on hajusteeton hiusväri, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, se on siis todellinen lähiväri. Sävymaailma ja värjäysideologia on kehitetty yhteistyössä alamme parhaiden ammattilaisten ja kemistien kanssa ja ne tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja soveltaa yksilöllisiä väritoteutuksia

 Lopputulos on intensiivinen ja kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä.

DS Hair Care

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä haasteita, joiden inspiroimina olemme kehittäneet korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti – laadusta tinkimättä. Monipuolinen muotoilu- ja viimeistelytuotevalikoima on korkealuokkaisen DS-sarjan ydin, sillä tarvitsitpa sitten mattamaista tekstuuria, rakennetta ja volyymia, lämpösuojaa, kevyttä pitoa kampauksen                                                                                    alle tai pitävää tukea ja viimeistelyä, kaiken tämän löydät DS-sarjasta!

                                                                                   Tuotesarja on vegaaninen.

System 4 Therapeutic Hair Spa

Kokonaisvaltainen, hajusteeton hiusten ja hiuspohjan terapiasarja, joka sisältää aktiivisia tehoaineita ja yrttiuutteita. Hoitaa ja ennaltaehkäisee hiuspohjan häiriöitä, kuten hilsettä, kutinaa, yliherkkyyttä ja rasvoittumista. Hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin.

SensiDo Match

SensiDO Match on intensiivinen suoravärisarja. Raikkaat, rohkeat ja eloisat sävyt on laveerattavissa juuri sellaisiksi kuin haluat. Kahdentoista sävyn valikoimasta löydät varmasti oman matchisi! Mukana myös kolme neonsävyä,  jotka hohtavat. UV-valossa.                                                                                    SensiDO Match -suoraväri hoitaa, kosteuttaa ja rakennepaikkaa hiusta tehokkaasti                                                                                    värjäyksen aikana.  Tuote on hajusteeton ja vegaaninen.

Kuvat ja tekstit: Sim Sensitive

Olaplex

Korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Tämä perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Tuote estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.